18.10.2024.

Učenice OŠ Gradec sudjeluju u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja “Velike male priče”

U Mjesecu hrvatske knjige tradicionalno se provodi Nacionalni kviz za poticanje čitanja, a realizira se putem mreže narodnih i školskih knjižnica Republike Hrvatske. Ove godine, u Nacionalnom kvizu sudjelovale su i dvije učenice iz OŠ Gradec, a kako bi mogle riješiti online kviz učenice su pročitale tri zadana naslova: Menažeriju autorice Ivane Brlić-Mažuranić, Tminice autora Igora Rajkija i Gdje se skriva Vedran autorice Ive Bezinović Haydon.

Učenice Lorena Humljan i Leona Klarić zaslužuju veliku pohvalu što su izdvojile svoje slobodno vrijeme kako bi upoznale sadržaj zadanih naslova i dodatno se putem online izvora o njima informirale.

Krajem listopada, u Hrvatskom centru za dječju knjigu, izvlači se popis finalista koji ulaze u konkurenciju za glavnu i utješnu nagradu. Učenicama želimo svu sreću pri izvlačenju!

Možda ste propustili…

Obavijest na početku nove nastavne godine

Obavijest na početku nove nastavne godine

U ponedjeljak, 9. rujna 2024. počinje nastava. Ulazimo u drugu godinu provedbe projekta Osnovna škola kao cjelodnevna škola - Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja. Redovita nastava za sve učenike započinje u 8.00 sati. Prvi nastavni...

Pročitajte više
Skip to content