preskoči na sadržaj
 

E Twinning projekt

 

Little teddy bear travel

 

Ciljevi

Usavršavati engleski jezik u govoru i pismu. Učiti o uvjetima života u različitim europskim državama. Približiti učenicima životne uvijete vršnjaka diljem Europe. Poticati prijateljstva i toleranciju na različitosti među sudionicima projekta.

 

Namjena

Škole koje se nalaze u projektu razmjenjivat će maskotu medvjedića. Maskota će putovati poštom od škole do škole prema unaprijed razrađenom rasporedu. Maskota ima svoje ime te će imati i svoj blog (dnevnik). Kada maskota stigne u školu pratit će rad jednog razreda tijekom tjedan dana. Maskota može sudjelovati u redovitom nastavnom procesu, izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima. Potrebno je fotografirati maskotu u tim prilikama te pismeno u obliku kraćeg teksta zabilježiti što se događa. Takav tekst će biti objavljen u blogu u okviru zaštićene starnice e Twinning, Twinspace. Kada maskota krene dalje učenici će njezin put moći pratiti na Twinspace-u i kroz prezentacije.

 

 

 

Izvršitelji

Agnes Ásgeirsdóttir

Urszula Chamera-Królikowska

Irena Chlabicz

Julijana Jelenčić

Beata Kwiatkowska

Mary Oei

Delphine Pons

Fatih Sakin

Irene Skoula

 te učenici  od 1-5 razreda.

 

 

 

Metode i načini rada

Učenici će samostalno koristiti engleski jezik u govoru i pismu. Pisat će kraće tekstove na engleskom jeziku. Koristiti će fotografije te video zapise u svrhu prijenosa informacija. Koristit će blog ( dnevnik) kao koristan društveni medij. Surađivat će sa vršnjacima iz drugih europskih zemalja.

 

 

 

 

Vrijeme realizacije i troškovnik

Projekt će se odvijati kroz razdoblje dovoljno da maskota obiđe sve sudionike. Sve što će se koristiti u procesu izrade bloga te fotografirane i video zapisi je besplatno. Jedini trošak od otprilike 200 kuna potrebno je izdvojiti za poštarinu prilikom slanja maskote u sljedeću školu.

 

 

 

 

Julijana Jelenčić's Slidely by Slidely Slideshow

Julijana Jelenčić's Slidely by Slidely Slideshow

 

TražilicaKalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Oglasna ploča

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 1. 2011.

Ukupno: 267938
preskoči na navigaciju